HomePast ProjectsProject ApproachFeesPrimary School ProjectsContact
 
 
 















ST LAURENT DE CUVE
A long traditional Normandy stone house/barn with open timber barn structure attached. The layout was planned to develop the ground floor, with future expansion from the first floor and external barn. Initial infrastructure works such as excavating perimeter drainage to the house and installation of septic tank with new utility connections guaranteed that the building would not deteriorate over the period of extensive renovations.


PROPERTY DETAILS:
1.
2.
3.

4.
5.
6.
7.
Original habitable area: 25 sq m
Original Barn floor area 28 sq m.
New created floor area: 117 sq m, includes 3 x Living room, kitchen, dining room, bedrooms, bathroom,
Construction: Granite 800 mm thick, oak framed roof.
Services: Water & small electricity supply.
Living accommodation: Living room with granite fire surrounds.
No kitchen or bathroom facilities.

 
     
 
2011 Space Design

Website